10 jaar Impulse HR Management

Terugblik

Na weer ontslag te hebben genomen en 3 maanden in Honduras was het in 2003 tijd om voor mezelf te beginnen. Mijn bedrijfsplan zag er ongeveer zo uit; 9 maanden per jaar leuke HRM-opdrachten en 3 maanden reizen. De eerste opdracht was sneller gevonden dan een passende naam voor dit avontuur. Na het eerste jaar volgde een aanpassing van het bedrijfsplan; het was te leuk in NL om elk jaar 3 maanden weg te zijn. Maar elke 2 jaar klonk perfect! Meer opdrachten volgden en na 3 jaar zelfs een eenvoudige website. Na 5 jaar heb ik, tijdens een strategische sessie met mijzelf, lange termijn plannen gemaakt. Doorgaan met leuke opdrachten & reizen en daarnaast een nieuw initiatief ontwikkelen. Iets wat ik naast Impulse zou kunnen doen.

In het afgelopen decennium heb ik bij interessante organisaties gewerkt; van verzekeraar tot drukkerij, van museum tot muziekpaleis. Ik heb heel veel mensen ontmoet en met veel van hen mogen samenwerken. Boeiende mensen. Soms omdat we op 1 lijn zaten. En soms juist niet. Veel overeenkomsten in opdrachten, maar allemaal uniek. En tussendoor de reizen; Australië & Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika, Spanje en Azië. Een mooie combinatie.

Anders

Toen werd het tijd voor iets anders. Onduidelijk wat, maar dat ik even geen opdrachten wilde doen stond vast. Een mooie les in loslaten en ruimte creëren. Via allerlei kanalen ben ik gaan ontdekken wat intuïtief mijn aandacht trok. Ik heb van alles geprobeerd en de rode draad werd duidelijk. Persoonlijke ontwikkeling. Nooit saai om zelf mee bezig te zijn en spannend om te bedenken wat ik er professioneel mee kan. Wat begon als zoektocht werd een ontdekkingsreis. De naam was er deze keer eerder dan ‘het beestje’. Allemaal Uniek. Hierbij presenteer ik met trots;

ALLEMAAL UNIEK – Ontdekkingsreisbureau. Voor en door ontdekkingsreizigers. Waar je volop zelf kunt ontdekken. Via een wisselend aanbod van Ontdekkingsreizen, het delen van je ervaringen of inspirerende ‘Reiskriebels’. Allemaal Uniek is een ontdekkingsreis op zich. De website en het aanbod is continu in ontwikkeling en experimenteren mag. Naast het uitbouwen van Allemaal Uniek schrijf ik een blog en geef ik workshops en trainingen. Ook ga ik samenwerken met andere ontdekkingsreizigers om het aanbod nog diverser te maken.

Toekomst

Hoe enthousiaster ik werd over de mogelijkheden van Allemaal Uniek, hoe duidelijker dat ik Impulse niet los wilde laten. Ik kreeg weer zin om aan de slag te gaan! Met Impulse ga ik de komende jaren focussen op de kracht van mensen en hoe dit bijdraagt aan succesvolle mensen & organisaties. De website is gepimped en ik ben er klaar voor. Lieve mensen, allemaal bedankt voor jullie unieke bijdrage aan 10 mooie jaren. Ik heb zin in de toekomst! Tot ziens.

 

 

Posted in HRM Tagged with: , , , ,
2 comments on “10 jaar Impulse HR Management
  1. sabine says:

    10 jaar al weer! Gefeliciteerd en op naar de volgende 10 mooie en inspirerende jaren.
    Liefs Sabine

  2. Marieke says:

    Gefeliciteerd! Where is the party ;-)? Liefs, Marieke

Leave a Reply

%d bloggers like this: